Cégünk 30 éve foglalkozik sportszer-kereskedelemmel. Kezdetben fő tevékenységi körünk a nagykereskedelem volt, számos viszonteladóval az ország területén. 2007-ben az Eurosco Kft az egyéni vásárlók internetes és személyes kiszolgálását tűzte ki céljául. Tüzér utcai központunkban a legnagyobb sportszer gyártók termékeit és kiegészítőit értékesítjük. Az évek folyamán mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy kínálatunkat folyamatosan bővítsük, ezért a gyártóink, beszállítóink száma is évről-évre emelkedik.

Így kerültünk kapcsolatba évekkel ezelőtt a lengyel SPOKEY céggel, aki kedvező áron, minőségi, designos darabokat gyárt. Termékeik hamar népszerűvé váltak a magyar piacon, ezért gondoltuk úgy, hogy megnyitjuk mintaboltunkat.

spokey_logo.jpg

Kínálatunkban a SPOKEY sportszerek és kiegészítőik széles választéka megtalálható a tollas-, és ping-pong ütőktől, a csapatsportok eszközein át, a túrafelszereléseken keresztül, a küzdősportokig.

Akciós ajánlatainkkal, illetve újdonságainkkal segítjük Vevőink választását, hogy szabadidejét jó áron vásárolt, minőségi, designos sportfelszereléssel tölthesse!
Ezt segíti Magyarországon egyedülálló, 30 év múltra visszatekintő tapasztalatunk, valamint széles választékú árukészletünk!

 

Mintaboltunk: (Kattintson ide a térképhez!)
Spokey Zone - Rosco Sport
Cím: 1085 Budapest, József krt. 46.
Vevőszolgálat: +36 70 608 9437

Üzlet: + 36 20 464 4360
E-Mail: info@spokey.hu

Üzlet nyitva tartás:
  • munkanapokon: 10:00 - 20:00
  • szombaton: 10:00 - 14:00
  • vasárnap: zárva

Tekintse meg akciós termékeinket, böngésszen a menürendszeren keresztül az Önnek tetsző termékig, vagy használja a keresőfunkciót, illetve a részletes keresést a kiválasztott termék megtalálásához!

 

Bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal hozzánk! Amennyiben kérdését szívesebben teszi fel elektronikus úton, e-mailt is írhat az info@spokey.hu címre.

 

 Kellemes vásárlást kívánunk!