Cégünk 30 éve foglalkozik sportszer-kereskedelemmel. Kezdetben fő tevékenységi körünk a nagykereskedelem volt, számos viszonteladóval az ország területén. 2007-ben az Eurosco Kft az egyéni vásárlók internetes és személyes kiszolgálását tűzte ki céljául. Tüzér utcai központunkban a legnagyobb sportszer gyártók termékeit és kiegészítőit értékesítjük. Az évek folyamán mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy kínálatunkat folyamatosan bővítsük, ezért a gyártóink, beszállítóink száma is évről-évre emelkedik.

Így kerültünk kapcsolatba évekkel ezelőtt a lengyel SPOKEY céggel, aki kedvező áron, minőségi, designos darabokat gyárt. Termékeik hamar népszerűvé váltak a magyar piacon, ezért gondoltuk úgy, hogy megnyitjuk mintaboltunkat.

spokey_logo.jpg

Kínálatunkban a SPOKEY sportszerek és kiegészítőik széles választéka megtalálható a tollas-, és ping-pong ütőktől, a csapatsportok eszközein át, a túrafelszereléseken keresztül, a küzdősportokig.

Akciós ajánlatainkkal, illetve újdonságainkkal segítjük Vevőink választását, hogy szabadidejét jó áron vásárolt, minőségi, designos sportfelszereléssel tölthesse!
Ezt segíti Magyarországon egyedülálló, 30 év múltra visszatekintő tapasztalatunk, valamint széles választékú árukészletünk!


Tekintse meg akciós termékeinket, böngésszen a menürendszeren keresztül az Önnek tetsző termékig, vagy használja a keresőfunkciót, illetve a részletes keresést a kiválasztott termék megtalálásához!

 

Bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal hozzánk! Amennyiben kérdését szívesebben teszi fel elektronikus úton, e-mailt is írhat az info@spokey.hu címre.

 

 Kellemes vásárlást kívánunk!